Болтология - общение на разные темы
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Бандаж післяопераційний!

+2
Dastyn
Gasper
Участников: 6

Перейти вниз

Бандаж післяопераційний! Empty Бандаж післяопераційний!

Сообщение автор Gasper Пт Сен 30, 2022 3:46 pm

Здравствуйте! Підкажіть в якому інтернет-магазині можна придбати бандаж післяопераційний, спеціальний? Я живу в невеликому містечку, і такі товари у нас не продаються, а лікар прописав носити спеціальний корсет, ось зараз ламаю голову де його купити?

Gasper

Дата регистрации : 2021-02-23

Вернуться к началу Перейти вниз

Бандаж післяопераційний! Empty Re: Бандаж післяопераційний!

Сообщение автор Dastyn Пт Сен 30, 2022 3:47 pm

Доброго дня. Я зараз на п'ятому місяці вагітності з сьогоднішнього дня, вперше почала носити бандаж, купила недорогий і мені в ньому цілком комфортно, ніде не тисне, животик підтримує.

Dastyn

Дата регистрации : 2021-02-23

Сообщение автор Xristina Пт Сен 30, 2022 3:47 pm

Якщо вам потрібно носити спеціальний, післяопераційний бандаж, вам треба обов'язково проконсультуватися з лікарем, щоб він підібрав виключно за вашими розмірами, і за вашими вимогами бандаж, просто так самостійно його не купити!

Xristina

Дата регистрации : 2021-10-25

Сообщение автор Yann Пт Сен 30, 2022 3:50 pm

Xristina пишет:Якщо вам потрібно носити спеціальний, післяопераційний бандаж, вам треба обов'язково проконсультуватися з лікарем, щоб він підібрав виключно за вашими розмірами, і за вашими вимогами бандаж, просто так самостійно його не купити!
Всім привіт. Я стикалася з носінням післяопераційних пов'язок https://www.medtechnika.com.ua/ua/bandazhi-pisliaoperatsiini/ тому можу підказати де купувала свій, післяопераційний ось в цьому інтернет-магазині.
Завдяки йому я швидко впоралася зі своєю проблемою, потім ми купували дочки, у неї була початкова стадія сколіозу, носіння спеціального ортопедичного корсета допомогло уникнути ускладнень. Ми залишилися дуже задоволені результатом, зараз сколіозу вже немає, все в комплексі допомогло.
Бандаж післяопераційний! TAOYRrfh
Yann
Yann

Дата регистрации : 2020-10-20

Сообщение автор Kristin Ср Дек 28, 2022 5:43 pm

А бандаж на колено там можно купить? Доктор посоветовал после травмы носить бандаж.

Kristin

Дата регистрации : 2022-01-13

Сообщение автор Лила Чт Дек 29, 2022 11:21 am

Из личного опыта знаю как сложно найти нужный фиксатор. Поэтому я вам порекомендую вот здесь фиксатор коленного сустава купить https://underline.in.ua/ru/bandazhi-dlia-kolinnoho-suhloba/ Это очень хороший магазин, где можно приобрети качественные бандажи и фиксаторы. Так что вы заходите и выбирайте. Уверена не пожалеете.

Лила

Дата регистрации : 2021-05-15

Права доступа к этому форуму: