Де купити файну термобілизну?
Участников: 3
Болтология - общение на разные темы :: Болталки на разные темы :: О разном, что не вошло в другие разделы
Страница 1 из 1
Де купити файну термобілизну?
Де найкраще купити якісну термобілизну? Хочу вирушити в похід у гори і потрібно придбати всю необхідну екіпіровку для такої подорожі. Просто я навіть не в курсі як вибирати таку термобілизну.
Pomidorchik- Сообщения : 15
Дата регистрации : 2021-02-23
Re: Де купити файну термобілизну?
А на мою думку немає нічого простішого - йдеш у магазин і купуєш теплу білизну. Я так собі на зиму і придбав, але зима була тепла, одягав термобілизну лише двічі за всі місяці і то тільки тоді, коли до села до батьків їздив.
Alibubun- Сообщения : 51
Дата регистрации : 2020-10-21
Привіт! Залежно від того, для якої мети ви збираєтесь використовувати термобілизну, можна вибрати різні стилі та матеріали. Якщо ви збираєтесь займатися спортом, то оберіть термобілизну з дихаючим матеріалом, щоб забезпечити вентиляцію тіла. Якщо ви збираєтесь проводити час на вулиці в холодну погоду, то оберіть більш теплу термобілизну з високою теплоізоляцією.
Де купити таку білизну? Мені сподобався вибір у магазині https://veliki.com.ua/ua/dir_termobelye.htm купити термобілизну саме там можна без проблем. Є різні моделі від відомих брендів по низькім цінам. Заходьте та вибирайте. Ось така наприклад класна - зверніть увагу.

Де купити таку білизну? Мені сподобався вибір у магазині https://veliki.com.ua/ua/dir_termobelye.htm купити термобілизну саме там можна без проблем. Є різні моделі від відомих брендів по низькім цінам. Заходьте та вибирайте. Ось така наприклад класна - зверніть увагу.

Серьезный мэн- Сообщения : 6
Дата регистрации : 2021-03-09
Переглянув запропонований вами варіант термобілизни, ще й акція на такий комплект є у цьому магазині. Це мене повністю влаштовує.Серьезный мэн пишет:Привіт! Залежно від того, для якої мети ви збираєтесь використовувати термобілизну, можна вибрати різні стилі та матеріали. Якщо ви збираєтесь займатися спортом, то оберіть термобілизну з дихаючим матеріалом, щоб забезпечити вентиляцію тіла. Якщо ви збираєтесь проводити час на вулиці в холодну погоду, то оберіть більш теплу термобілизну з високою теплоізоляцією.
Де купити таку білизну? Мені сподобався вибір у магазині veliki.com.ua/ua/dir_termobelye.htm купити термобілизну саме там можна без проблем. Є різні моделі від відомих брендів по низькім цінам. Заходьте та вибирайте. Ось така наприклад класна - зверніть увагу.
Pomidorchik- Сообщения : 15
Дата регистрации : 2021-02-23
Болтология - общение на разные темы :: Болталки на разные темы :: О разном, что не вошло в другие разделы
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: