Аутизм.....
Участников: 4
Страница 1 из 1
Аутизм.....
Друзі, усім привіт... Я до вас із такою проблемою, що не дає мені спокою ось вже два роки.... Насторожує мене поведінка дворічного сина. Не спокійний, істеричний, сильні перепади настрою від радощів до гніву. На нас із дружиною реагує погано, таке враження складається що його взагалі не цікавить те, що відбувається навколо...Це і є аутизм, як думаєте???
Андрей Ведерников- Сообщения : 66
Дата регистрации : 2020-07-21
Re: Аутизм.....
Це не нам з вами вирішувати. Дитину повинні оглянути спеціалісти.
Степан- Сообщения : 22
Дата регистрации : 2021-11-11
Степан пишет:Це не нам з вами вирішувати. Дитину повинні оглянути спеціалісти.
От і мені так здається. І не варто час гаяти в роздумах....
Волошин Руслан- Сообщения : 13
Дата регистрации : 2023-04-19
Я ваші переживання чудово розумію і знаю, наскільки страшно почути правду. Але, я гадаю, що внутрішньо ви до неї і самі вже готові, адже розумієте, що така поведінка вашої дитини не є нормою і вона не повинна бути такою. Мені здається що почати ви можете як мінімум з того, що покажете дитину хорошому психотерапевту чи неврологу. В нас в Києві в Центрі психологічної діагностики та реабілітації Neuroflex такі фахівці працюють. Там же на місці проводиться <a target="_blank" href="https://neuroflex.ua/services/asd-test/" rel="noreferrer noopener">тест на аутизм у дітей та підлітків</a> і скоріш за все вашій дитині він так само буде назначений. Якими будуть результати - не знаю....Дуже сподіваюсь що ви відпишетесь та усе нам розповісте....
Антонина Жукова- Сообщения : 69
Дата регистрации : 2020-08-23
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: